Followers

My Graduation!!!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Friday, January 25, 2013

Kemaskini...

Assalamualaikum & Salam Satu Bloggers Semua...
kpada yg mngikuti blog ku...
sdikit perubahan yg telah pnulis lakukan...
jdi... pnulis harap.. kalian klik la link di bwah ini jika ingin mengikuti
post2 yg kalian belum lg baca...

Koleksi Isnin Yang Sibuk & Khamis Yang Sepi


dan x lupe juga...
pada kalian yg mngikuti kisah hidup pnulis...
boleh mngikuti di link ini...
kerana pnulis sdah pun memindahkn sgala kisah hdup pnulis d blog lain...
kalian boleh mngikutinya di link ini...

Semuanya Bermula Disini...

ok lah... itu shaja yg ingin smpaikan... harap kalian semua enjoy... :)

2 comments:

  1. wah ada perubahan dari segi entry eh amir.. akak pun lama dah tak blogwalking nie.. mood ke laut je selalu.. hehe. entry amir pun banyak yang akak tertinggal.. maaf eh.. InsyaAllah nanti ada masa akak baca :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... its ok kak...
      akak kn bz ngan kerja2 akak...
      huhuhu
      biasa2 je kak....
      smakin berusia ni...
      smakin brubah la blog ini....
      huhuhu tq for ur blogwalking.. ;)

      Delete