Followers

My Graduation!!!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Thursday, December 6, 2012

Khamis Yang Sepi #5

Kalau binatang ada fb, 
agak-agak begini lah ya komen-komen binatang tersebut kat STATUS yg mcm kowang selalu post tu…….

 

Cicak : Tuan rumah baru beli reket elektrik, gua kenduri nyamuk BBQ mlm nih…
 

Nyamuk : Baru habis ronda rumah Ajoi… kenyang burp, Alhamdulillah. ..
 

Aedes: Baru jer selamat bagi injekan maut, yeah!!!
 

Ayam: Tidaaaaaaaaaaaak, Besok majikan gua mau buat kenduri kesyukuran, gua mau di sembeliiiiihhh! ...
 

Cicak : isteriku tersepit pintu (T_T)
 

Kucing Betina: “Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa.”
 

Ayam : Kawan2…kalu esok guwe tak update…bererti guwe udah di goreng….I luv u all… jangan luper wat kenduri arwah untuk I yaa...
 

Nyamuk: Siot, sekali drug addict gua hantam daaaa. Gua positif HIV AIDS... uwaaaaaaa
 

Cicak : Mau ke ke bilik air anak tuan rumah jap … baru beli videocam baru …
 

Kucing: Baru je add awek sebelah umah... keturunan PARSI beb!!!
 

Tikus: Operasi malam ni... selongkar kitchen kabinet... sape nak ikot?
 

katak : malam ni nk wat konsert la..da lama x ujan ni..hangat oii..
 

ular : rasa mcm nk makan lauk telo la malam ni..mana nk cari ek..
 

Anjing: Aku tension bila ada mat rempit berkumpul tepi rumah aku tiap malam. Nak tido pun x senang hanjeng punya org.
 

Kuda: Patah kaki; Rider aku bangang salah timing bila nak lompat pagar, sekarang rehat kat kandang.
 

Kura-kura: Aku sakit hati bila bini aku berjalan. Lembab mcm siput babi
 

Siput babi: Aku sakit hati bila bini aku bergerak. Lembab mcm kura2
 

Gagak: Tadi jumpa ayam KFC. Jangan jeles
 

Burung Kakak Tua: Penat betul nk ubah stigma masyarakat. Walaupun aku Burung Kakak Tua, tapi aku burung Jantan!!!
 

Babi hutan: susah betul nak cari makanan halal sekarang ni.
 

Kera: semalam GF aku bagi bunga. Sedap jugak kunyah
 

Tikus: Aku makan mee goreng mamak kat Al Naz maju@precint 9. Meh la join sekali.
 

Lalat: Asyik hurung bangkai je. Alhamdulillah hari ni jumpa nasi bungkus.
 

Sotong; Aku bengang bila tapak sulaiman ejek aku si lembut
 

kucing : update petang karang tepat jam 5.00pm slow ngendap ala2 pink panther nyurik ikan bawal kepunyaan kak lela majnun. ..
 

lipas : merasmikan pengunaan kepak baru sekali bila dikembangkn. ..gerun tengok mmber aku kene tarik dgn jeli2 panjang kepunyaan cik cicak..eee seram nyeee....
 

itik serati : hahahhaa lawak2 ayam serama tu ade hati jalan tersengguk2. ...nk tiru aku le tu.. lol....
 

Ikan laga: Boring sey, duduk sorang2 dalam tanki ni.
 

Ikan parang; Kurang asam punya manusia, letak gambar aku kat depan  bekas keropok
 

Ikan Jerung: Kenapa x de sorang pun nak add/approve aku. :-(
 

Ikan Sepat: Terkenang jiran sebelah yang dah dijadikan ikan pekasam. Al Fatihah
 

Ikan Bilis: Wah ramainya kawan kita. Tahniah remy, ko kawan aku yang ke 5000.
 

Ikan Arowana: Cantik tak sisik I? Cantik kan ?
 

Ikan Mas Koki: macam mana nak kurus nie?

2 comments:

  1. hehhehhe, binatang pon ada benda nak komen jugak, hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe tau xpe kak....
      asyik2 manusia je...
      hehehe...
      sje suka suki bnde ni... :)

      Delete