Followers

My Graduation!!!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Thursday, November 1, 2012

Adobe After Effects...

salam....
aku skrang ni cube learning Adobe ni...
sbb aku tngok hasil dia gmpak giler...
tpi time nk learning ni... mmg lmbab giler...
n aku still blur nk gune dia...
huhuhu
mmg memakan msa yg lama ntuk aku fhm konsep dia...
huhuhuhu
tpi aku mmg mnat bnde alah ni...
aku hrap stu hri nnti aku dpat gune bnde ni dgn lbih baik...
di sini aku nak share satu link bg mreka yg ingin blajar gune adobe ni...
aku learn dkat link ni...
Adobe Tutorial
dan.. aku nk share some video yg aku jmpe dlm youtube...
enjoy the video ok...


dan bnyak lgi lah... korg boleh research dkat youtube tu kalau nk tngok sample dorg...
ok done...
slamat mnikmati Adobe After effect... :)

No comments:

Post a Comment