Followers

My Graduation!!!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Sunday, October 16, 2011

An Nyong Ha Se Yo CERAGEM!!!

ok!!!
ni last post aku mlm ni...
sori bnyak post2 yg mrapek...
yg korg lyan pon sape suh kan3??
hahaa..
ok2...
ape kemende alah yg aku tulis tu ek???
aku pon xtau..
xpnah tnye org tu..
so disini aku nak kongsi skit..
nak cite psal CERAGEM....
ape kebenda dia ni...
hm..
aku x reti nak ckap mcm mne..
so korg wat la researc kat pkcik GOOGLE tu ye...
hehehe...
ok2..
korg trtnya mne aku tau kn..
aku ikut bpak aku tiap2 pagi...
nak xnak ikut la jgak...
kalau dok umah dh mcm org gila aku...
hehhee...
so ikut pnye ikut..
dh sminggu lbih kot??
hahaha...
dia ni lbih kurg mcm massage skit..
tpi dia ni bkan org yg massage kite...
tpi katil yg massage kite..
n dia bkan mcam kusi ogawa tu...
die ni lbih dkenali sbgai thermal massage..
apemende thermal massage tu??
cari sndiri yo.. xdapek den nak cito yo...
so, aku pon join la bapak aku..
center yg aku g ni kat senawang..
wah!!!
skali aku dtg rmai pkcik makcik!!
aku tngok aku yg pling muda...
mngkin la kot...
tpi x bnyak la...
so..
mai tngok situasi yg aku ckap kn...







haa....
ramaikn??
ni bru skit ade lg yg nunggu kat luar....
mlas nk bgun g amek gmbar..
korg xcaye??
ape ku pdulik...
hehee....




haa... yg ni la aku mksud kn...
ni sbnarnye sbelah mnyebelah org yg duk rmai2 tdi..
so ntuk tnggu gilirn..
duk la tnggu dngar celoteh dri abg2 ni...
smbil dngar bnyak gak ilmu dpat..
crite mcm mne gune bnda2 ni.. smbil tu slit cite2 org yg mule2 dtg..
hasil dorg wat lpas tu..
mcam2 la jgak...
huhu..
mmg best...
ape??
x pcaye??
ape ku pdulik...
keh3...


ok ni pnceramah kite pertama abg zam..
xingat name pnuh...
die nye cramah ok best jgak..
n dia slalu bwak lagu broery marantika..
aku lupa dah tjuk lgu tu...
serius best dia bwak lgu tu...
hehee...


aha...
ni la yg aku nk tnjuk korg..
ni abg hafiz..
dia nye ceramah..
fuh!!! mantap!!
mmg best..
lwak pon leh than..
hehehe... die sorg yg agak funny...
n sjak mnjak aku mule msuk..
aku la yg slalu dia tarik jdi demo kat dpan tu..
huhuhu..
sabor je lah yo...
ape???
korg  xcaye??
hape ku pdulik..
hhahaa..
sori ye..
ayat tu aku ambik dri abg hafiz tu le...
hahhaa...
tpi serius...
CERAGEM ni..
sngat mmbantu...
so...
korg smpai2kn la pda yg lain2 ye..
sbb..
CERAGEM ni mmpu mrawat stroke, kncing mnis, drah tinggi, gout n mcam2 la..
jnji jgn ponteng sdah la...
n, bila nak mula gune ni..
pgang ayat ni..
SAKIT DAHULU, SEMBUH KEMUDIAN..
semua ni atas dri kita sndiri.. kita usaha srtaknlah doa ye..
sbb semua pnawar tu dtg drpada Allah S.W.T...
sbelum trlupa..
masuk dia percuma je..
xperlu byar ape...
hape!??
kprg xcye??
hape sye pdulik....
hahhaa...
sekian shaja post hri ni...
hope korg enjoy~~~
;)